Elkészítés :
Tészta :
§ 20 dkg schar gluténmentes süteményliszt
§ 3 db tojás
§ 5 dkg vaj
§ 1 ek porédesítő / cukor
§ 4 ek sárgabarack lekvár
§ 1 csomag gluténmentes sütőpor / sütőpor
§ 2 ek kakaópor
§ 1 csomag vaníliás cukor
Hab :
- 2 db tojásfehérje
- 3 dkg porcukor
§ Díszítéshez :
§
§ 2 db Őszibarack
§
Elkészítés :
A tojássárgájákat az édesítővel / cukorral ,vaníliás cukorral és a vajjal kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet , majd a sütőport ,kakaóport és a tojás felvert habját. Kivajazott , lisztezett tortaformába öntjük, és belekeverjük a sárgabarack lekvárt, 160 fokon 15 - 20 percig sütjük .Felverjük a tojásfehérjét cukorral, a habot rálapátoljuk. Majd felszeletelt őszibarackkal díszítjük .