- -Hozzávalók :
- 1 kg marhalábszár
- 4 fej vöröshagyma
- 4 db paprika
- 2 db paradicsom
- 3 ek. zsír
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 ek. fűszerpaprika
- 1 csipet örölt kömény
- 1 kk. majoranna
- 1 db babérlevél
- Só
- Bors
- -Elkészítés :
A hagymát felaprítjuk, zsíron megdinszteljük. Ha most felvágok kb. 2 cm-es kockákra, majd sózzuk borsozzuk
. Majd amikor a hús már kifehéredett hozzáadjuk felkockázott paprikát, paradicsomot, ezután hozzáadjuk a fokhagymát és a többi fűszert is. Lassú tűzön készítsük, főzés közben néhány percenként öntsük fel egy kis vízzel és keverjük meg. 2,5- 3 óra alatt készre főzzük. Nokedlivel tálaljuk. Jó étvágyat!