Sziasztok! Ki ne szeretné a fánkot ? Ugye ti sem ismertek olyat ? Ezzel a recepttel egy eszméletlen finom GLUTÉNMENTES fánkot tudtok készíteni, ráadásul alig néhány hozzávalóra van szükség! Ha ti sem tudtok ellenállni egy finom házi fánknak akkor a blogon megtaláljátok a receptet! Húú olyan régen készítettem, hogy szerintem a héten pótolom is!
- Hozzávalók:
- 60 dkg Schar gluténmentes liszt
- 4 db tojássárgája
- 15 g gluténmentes porélesztő
- 3 evőkanál édesítő
- 6 dkg margarin
- 3 dl víz
- olaj a sütéshez
- lekvár
- Elkészítés:
Az alapanyagokat egy tálba összekeverjük , majd jó alaposan összedolgozzuk
1 órát kelesztjük meleg helyen.
Schar gluténmentes liszt segítségével kinyújtjuk és kiszaggatjuk.
Majd felforrósítjuk az olajat és kisütjük. Jó étvágyat!