Sziasztok ! Ez egy igazán gyors és finom sütemény, melyet feltétlenül el kell készítened. Külalakra nem a legszebb, viszont az íze garantáltan kárpótol!
- Hozzávalók :
- 2 csomag Gullón Chip Choco diabetikus és gluténmentes keksz
- 10 dkg margarin (olvasztott)
- 1 db Haas gluténmentes vaníliás pudingpor
- 5 dkg gluténmentes porédesítő / cukor
- 5 dl tej
- meggy
- Elkészítés :
A kekszet daráljuk le, majd az olvasztott margarinnal keverjük össze, majd a tortaformába egyenletesen eloszlatjuk.A pudingport egy lábosba öntjük, majd 5 dkg gluténmentes porédesítővel / cukorral, és az 5 dl tejből 8 evőkanálnyival csomómentesre keverjük.Majd a maradék tejet hozzáadjuk, folyamatos kevergetés mellett elkészítjük. Majd a tortaformába a kekszes alapra öntjük. Megszórjuk tetszőlegesen meggyel és hagyjuk kihűlni, majd fogyaszthatjuk is.Jó étvágyat!