Hozzávalók :
- 1/4 Jégsáláta
- 1/4 Káposzta
- 1 db Paprika
- 1 db Répa
- 5 dkg Madársaláta
- Kígyóuborka ( én kihagytam )
- 1 db Paradicsom
- Egy kis póréhagyma
- Petrezselyem
( - Grillezett csirkével és pirítóssal is szoktam készíteni , és azzal is rendkívül finom )
A joghurtos öntethez :
- 2 , 5 dl natúr joghurt
- 1 gerezd fokhagyma
- Bors
Elkészítés :
A zöldségeket alaposan megmossuk , majd összeaprítjuk tetszőleges formára , ezután egy tálon egymásra rétegezzük . A natúr joghurtot egy tálba kimérem , majd egy csipet borssal ízesítem , krémes állagúra kikeverem , megpucolom a fokhagymát és fokhagymanyomóval összezúzom és elkeverem a joghurtos öntetben . Az öntetet a saláta mellé / salátára teszem , esetleg még egy citromkarikával díszítem a salátás tálamat !