- Hozzávalók :
- 4 evőkanál Schar gluténmentes liszt
- 1 kk. gluténmentes sütőpor
- 4 ek. porcukor
- 4 ek. tej
- 1 db tojás
- 3 ek. olaj
- 4 ek. kakaópor
- gyümölcs
- Krémhez :
- 15 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
- Kis víz
- Elkészítés :
A hozzávalókat alaposan összekeverjük . Egy nagy mikrózható bögrébe vagy egy kisebb tálba beletöltjük. A mikróban a legnagyobb fokozaton 3 percig sütjük. Közben elkészítjük a krémet .A lágy vajat összekeverjük a cukor egyik felével amíg habos nem lesz, majd hozzá adunk egy evőkanál vizet, alaposan elkeverjük, majd hozzádolgozzuk a cukor másik felét.Kivesszük a bögréből a tésztát és félbe vágjuk, majd megtöltjük a krémmel a közepét és a süti tetejét is, majd tetszőleges gyümölcsökkel díszítjük. Jó étvágyat !